Altijd deskundig, altijd dichtbij

Bij InstalCenter heeft u ruime keuze op het gebied van verwarming, sanitair, elektra en klimaatbeheersing. Bij iedere vestiging kunt u terecht voor advies, aanschaf en installatie van uw producten. U vertelt ons uw wensen en wij regelen alles. Wij leveren en installeren kwaliteitsproducten en onze betrouwbare vakmensen ontzorgen u.

Het gemak van de specialist

Een cv-ketel, badkamer, airco of nieuwe groepenkast is een grote uitgave waar u jaren mee vooruit wilt. En daarom willen wij -net als u- dat u de juiste keuze maakt. Onze vakmensen voeren graag alle werkzaamheden voor u uit, en regelen alles wat nodig is. Zo heeft u geen gedoe en kunt u gegarandeerd jarenlang onbezorgd genieten.

Een stapje extra

In Nederland zijn er ruim 35 vestigingen van InstalCenter. Dit zijn allemaal zelfstandig ondernemers die helemaal op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de installatiewereld. Dankzij hun gezamenlijke kennis en expertise bent u altijd verzekerd van het beste advies en de slimste full-serviceoplossingen. Omdat ze -naast installateur- ook ondernemer zijn, weten ze wat u belangrijk vindt en zetten graag een stapje extra.

Volop keuze

U wilt natuurlijk voor uw hele huis de oplossing die het beste bij uw smaak én budget past. Daarom bieden wij u een ruim assortiment van A-merken. Zo weet u zeker dat u kwaliteitsproducten in huis haalt. U betaalt bij ons nooit te veel, en als het nodig is leveren wij het materiaal per stuk of per meter. Zo kunt u altijd kiezen voor de oplossing die naadloos aansluit bij uw woonwensen.

Service, garantie en kwaliteit

Wat uw wensen ook zijn op het gebied van comfort, veiligheid of besparen, InstalCenter kan ze voor u realiseren. Wij nemen u alle zorg uit handen en staan garant voor kwaliteit. Zowel qua service en installatie als op het gebied van producten. U krijgt twee jaar garantie en kunt desgewenst een onderhoudscontract afsluiten om uw installatie in topconditie te houden.

Onze vestigingen

Wilt u weten welke vestigingen er bij u in de buurt te vinden zijn? Zoek dan uw dichtstbijzijnde InstalCenter installateur.