Verwarmen Een warm en comfortabel thuis.

Echt thuiskomen is het pas in een woning die warm en comfortabel is. Met warmteoplossingen die perfect aansluiten bij uw situatie, krijgt u dat fijne thuisgevoel het hele jaar door. Verwarmen is niet nieuw, de manier waarop we verwarmen wel! Uw woning verwarmen zonder aardgas bijvoorbeeld.

Verwarmen

Verwarmen is al lang niet meer voorbehouden aan een cv-ketel. Er zijn tegenwoordig allerlei duurzame alternatieven. Een voorbeeld van duurzaam verwarmen is natuurlijk de warmtepomp. Dit is het nieuwe verwarmen: met een warmtepomp kunt u uw volledige woning verwarmen met elektriciteit en is er geen vervuilend aardgas meer nodig.

Mooie mogelijkheden

En dan wil het oog ook wat. Vindt u zo’n gewone radiator te gewoontjes? Denk dan aan een designradiator, sfeerhaard of pelletkachel. Die laatste twee geven met hun zichtbare vlammen bovendien een extra dimensie aan het knusse warmtegevoel. Ook mooi: verwarming die je helemaal niet ziet! vloerverwarming bijvoorbeeld - heerlijk comfortabel aan de voeten - of zelfs muurverwarming. Het resultaat is warmte die zich heel gelijkmatig over de ruimtes verdeelt.

Warm water

Als we het over comfort hebben, dan hebben we het automatisch ook over warm water. Want wie wil er nu onder een koude douche staan? Het verwarmen van water kan uiteraard met een cv-installatie, maar er zijn ook zonneboiler-systemen. Hierbij wordt zonne-energie direct omgezet in het comfort van snel heerlijk warm water. En dan ook nog eens duurzaam! Voor een keuken kan een keukenboiler interessant zijn, bijvoorbeeld als de ketel zich ver van de keuken bevindt. Zo kan het warme water een veel kortere weg afleggen, met als resultaat meer comfort (snelheid!) en een besparing op uw energiekosten.

Waar te beginnen?

InstalCenter begrijpt dat het lastig kan zijn zelf te bepalen wat de beste oplossingen zijn. Daarom komen we graag bij u thuis om de situatie ter plekke te bekijken. Zo kunnen we een passend advies geven. Ook daarna kunt u bij ons terecht, niet alleen voor de installatie maar ook voor altijd goede service.