Logo TECE

TECE Nederland: waterbesparende spoeltechniek

Drukken en spoelen is van gisteren. Het toilet van vandaag kan veel meer: spoelen via optische techniek of mechanisch, de lucht verfrissen, water besparen door duospoeltechniek en de hoogte verstellen. TECE heeft alles geïntegreerd. De functionele techniek is achter de wand verborgen. In het zicht: een esthetische en hygiënische wandafwerking van veiligheidsglas. Door zijn discrete vormgeving sluit TECElux aan op de architectuur van elk toilet en badruimte.

TECE inbouwreservoirTECE Inbouwreservoirs

De TECE inbouwreservoirs, universeel, betrouwbaar en stil. De inbouwspoelkast van TECE is universeel. Met slechts twee modeltypen en identiek binnengarnituur is hij veelzijdig toepasbaar. 

10 liter veiligheidsreservoir

De spoelhoeveelheden kunnen afhankelijk van de toepassing aangepast worden. De fabrieksinstelling is 6 / 3 liter. Met het restvolume van 1 of 4 liter is direct naspoeling mogelijk. Voor volspoeling kan t.b.v. de nieuwste toiletten de spoelklok ingesteld worden op 4,5 liter (grote toets). Voor oudere woningen of in situaties met hydraulische problemen, is het raadzaam, de spoelklok op 9 liter in te stellen. 

Verzegeling voorkomt bouwvuil

Het robuuste reservoir van slagvast kunststof PE-HD is compleet gemonteerd. U hoeft deze alleen nog waterzijdig aan te sluiten. De revisieopening is met een zegel afgesloten, zodat het binnenwerk tijdens de installatie schoon blijft. De zegel heeft ook het voordeel dat u kunt zien of onbevoegden het inbouwreservoir hebben geopend.

TECE bedieningspaneelTECE Bedieningspanelen

TECE biedt een groot assortiment wc- en bijpassende urinoirbedieningsplaten, van metaal, glas of kunststof. Voor luxe woningen, voor projectbouw en voor openbare sanitairruimten. Alle bedieningsplaten hebben een robuust mechaniek. Inbouw in een verticaal vlak of horizontaal in een planchet. De series TECEloop en TECEsquare hebben het unieke voordeel van vlakke inbouw. 

Aanraakvrije bedieningsplaat

Met de TECElux mini kan de spoeling van het toilet worden geactiveerd zonder aanraking van de bedieningsplaat of door lichte aanraking met de vingertoppen. De naderingssensor herkent of iemand het toilet nadert en activeert de nachtverlichting zodat de toetsen ook midden in de nacht makkelijk te vinden zijn.

Door de aanraakvrije bediening is gebruik van de TECElux Mini bijzonder hygiënisch. Daarnaast is een vlakke inbouw mogelijk waardoor het bedieningspaneel gelijk met de wand loopt.

TECElux Mini
TECElux Mini

Altijd compatibel

Of het nu gaat om design wc-bedieningsarmaturen, drukknoppen of toetsen: alle TECE bedieningsplaten zijn onderling uitwisselbaar en passen probleemloos op alle TECE inbouwreservoirs.

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.