Sfeerhaarden

Gashaard met gesloten systeem

Indien u op zoek bent naar een sfeervolle haard voor in uw woonhuis, bent u bij InstalCenter aan het juiste adres. 

Een sfeervolle gashaard

Gashaarden van Element4 zijn niet alleen mooi om te zien. Ze zijn ook veilig, schoon en lekker snel. Met één druk op de bijgeleverde afstandsbediening ontsteekt u de haard. Een gashaard geeft uw interieur een warme en sfeervolle uitstraling. Uniek aan deze gashaarden is de geringe  inbouwdiepte, vanaf slechts 25 cm! Dit maakt de installatie nog eenvoudiger en het ruimteverlies in de kamer minimaal.

Gashaarden met een open systeem

Alle soorten gashaarden

InstalCenter heeft een unieke en compleet assortiment aan gashaarden, in alle soorten en maten. Meestal kiest men een gashaard vooral als sfeerverwarming, maar ook voor een functionele gashaard als hoofdverwarming bent u bij InstalCenter aan het juiste adres. Een gashaard kan ook heel goed gecombineerd worden met een schouw.

Bekijk hier filmpjes van de Element4 sfeerhaarden >

Meer informatie over sfeerhaarden

Een sfeerhaard of een kachel is een belangrijke blikvanger in uw interieur. Des te belangrijker dat hij past bij de uitstraling die u zoekt. Wilt u maximale mogelijkheden bekijken, zien hoe ze branden en echt sfeer proeven? Via onze InstalCenter installateur kunt u gaan kijken in de grote landelijke showroom van maar liefst 2000 m2 in Lunteren.

Voor meer informatie over onze producten en een gedegen advies op maat kunt u contact opnemen met een InstalCenter installateur bij u in de buurt.

Advies over verwarming?

Wilt u advies over alles wat te maken heeft met het comfortabel verwarmen van uw woning? Onze installateurs geven u graag advies!