Service & Onderhoud

Uw installatie, altijd juist in gebruik! Omdat elk huis anders is en geen situatie hetzelfde, biedt InstalCenter de keuze uit verschillende varianten van het ‘Juist in gebruik’ service & onderhoud abonnement; zeker, zeker plus en zeker all-in. Voor een vast laag bedrag per maand bent u bij een storing altijd verzekerd van snelle en deskundige hulp van uw lokale InstalCenter specialist.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan >

Zeker basis

Jaarlijkse controle, 24 uur per dag storingsdienst, Inclusief voorrijkosten. Voldoet aan CO-certificering 2023.

Zeker plus

Jaarlijkse controle, 24 uur per dag storingsdienst, Inclusief voorrijkosten, Inclusief arbeidskosten. 
Voldoet aan CO-certificering 2023.

Zeker all-in

Jaarlijkse controle, 24 uur per dag storingsdienst, Inclusief voorrijkosten, Inclusief arbeidskosten, Defecte onderdelen gratis vervangen.

Voldoet aan CO-certificering 2023.

Zeker basis: alles goed geregeld - € 15,-

Als u kiest voor Zeker basis betaalt u een vast bedrag per maand. Zeker basis voorziet in regelmatig en deskundig onderhoud, verzorgd door uw lokale InstalCenter installateur. Als u een storing heeft aan een installatie kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week een beroep op ons doen. Wij zijn dezelfde dag ter plaatse om het probleem op te lossen. U betaalt hiervoor geen voorrijkosten. Kosten voor arbeid en materiaal worden apart in rekening gebracht. Lees meer.

Zeker plus: geen arbeidskosten - € 21,50

Wilt u meer zekerheid, dan kunt u kiezen voor Zeker plus. Voor een vast bedrag per maand heeft u met Zeker plus alle zekerheden en comfort van Zeker basis én de garantie dat u geen arbeidskosten hoeft te betalen. Uitsluitend de materiaalkosten worden apart in rekening gebracht. Lees meer.

Zeker all-in: optimale zekerheid en comfort - € 24,50

Wilt u in alle gevallen op zeker spelen voor een vast bedrag per maand, dan kiest u voor Zeker all-in. Met Zeker all-in dekt u alle risico's af en worden er achteraf geen kosten voor arbeid en toestel gebonden materiaal* apart in rekening gebracht. Maximale zekerheid en maximaal comfort dus! * Toestelonderdelen binnen de mantel van het toestel met een maximum van 250,- per gebeurtenis met dezelfde storingsoorzaak. Lees meer.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Voorwaarden Service & onderhoud abonnement

Bekijk hier de algemene voorwaarden omtrent de InstalCenter onderhoudscontracten.

De bovengenoemde abonnementen zijn af te sluiten voor toestellen:
- Met een max. capaciteit van 42 KW
- Van een gerenommeerd merk
- Geplaatst door een erkend installateur
- Niet ouder dan 15 jaar (Zeker basis en Zeker plus)
- Niet ouder dan 8 jaar (Zeker all-in)