Huisbeveiliging

Huisbeveiliging

Wilt u uw huis beter beveiligen? Wij kunnen u daarbij helpen. Dan kunt u met een gerust gevoel naar het werk gaan. Of op vakantie. Wij zorgen ervoor dat met de juiste beveiligingsmiddelen u uw bezittingen veilig in huis kunt achterlaten.

Een huisbeveiligingssysteem is een samenspel van verschillende onderdelen die onderling kunnen communiceren:

  • Bewegingsmelder: Bewegingsmelders zorgen ervoor dat er geen ongenode gasten uw oprit kunnen betreden, zonder dat ze opgemerkt worden. Een bewegingsmelder kan worden aangesloten op een lamp of worden geïntegreerd in een beveiligingssysteem.

  • Deurbeveiliging: Het beveiligen van de toegang tot uw huis is van groot belang. Denk hierbij aan stevige deuren en goede sloten. Met het gebruik van deursensoren is het meteen duidelijk wanneer deuren ongeoorloofd worden geopend.

  • Raambeveiliging: Hetzelfde geldt voor de ramen. Ruim éénderde van de inbraken gebeurt via de ramen. Goede sloten en sensoren kunnen er voor zorgen dat het inbraakpercentage enorm daalt.

  • Beveiligingscamera’s: Camera’s rondom het huis zorgen voor een veilig gevoel en hebben een afschrikwekkende werking op inbrekers. De camera’s kunnen ook geïntegreerd worden in het beveiligingssysteem.

  • Buitenverlichting: Goede buitenverlichting schrikt potentiële inbrekers af. Wanneer u dan gebruik maakt van LED-verlichting bespaart u bovendien op de energiekosten!

  • Buurtpreventie: Natuurlijk kunt u zelf ook wat doen om de woonomgeving veiliger te maken. Het instellen van een WhatsApp-groep met buurtgenoten is een effectief middel tegen inbraken. In sommige wijken nam het aantal woninginbraken met 50% af!