Boshuis

Boshuis, dé Nederlandse specialist in waterontharders

100% Nederlands fabricaat van slimme wateroplossingen.

Thuis in water

In 2003 begonnen ze bij Boshuis een handelsonderneming voor waterontharders. Ondertussen is Boshuis uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de wereld van waterbehandeling in de particuliere markt. De naam Boshuis, werd ook al snel veranderd naar ‘Boshuis, Thuis in Water!’. Zij streven ernaar om drinkwater comfortabeler, veiliger, gezonder en zuiniger te maken. Zowel op ecologisch als op economisch gebied gaan ze dagelijks de uitdaging aan om hun diensten te optimaliseren en innoveren.

Waterontharders van Nederlands fabricaat

Veel Nederlanders kampen met een hoge hardheid van het water waardoor kalk een groot probleem vormt in huis. Apparaten gaan eerder stuk en je blijft aan het schoonmaken. Als Nederlandse specialist in waterontharders levert Boshuis al 16 jaar waterontharders. Naast dat klanten hen beoordelen met een 8,7 gemiddeld, geven ze ook nog eens 20 jaar garantie! Zo bent u verzekerd van perfecte kwaliteit en uitmuntende service.

Geen kalkaanslag met een waterontharder

Een waterontharder haalt de hardheid uit het water en dus ook de grote hoeveelheid kalk. Kalk in het water klinkt gezond maar is vooral erg lastig. Kalk breekt bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen af. Waardoor uw huis dus minder schoon wordt tijdens het poetsen. Daarbij gaan uw huishoudelijke apparaten waar water doorheen loopt veel langer mee, omdat er vrijwel geen kalk meer in achter blijft!

Een waterontharder voor een zachtere huid

Douchen onder onthard water zorgt voor een zachtere huid en gladdere haren. Dit komt omdat water uit een waterontharder ervoor zorgt dat uw huid beter gehydrateerd blijft. Dit is ook ideaal voor mensen met huidaandoeningen. Het zou namelijk kunnen resulteren in minder jeuk en uitdroging van de huid. Daarbij hoef je ook minder wasmiddel te gebruiken wat ook veel klachten ten goede komt.

Douche en was duurzamer met een waterontharder

De kalkaanslag die achterblijft op uw vloer of in uw huishoudelijke apparaten is niet alleen vuil, maar het is ook nog eens lastig te verwijderen. En lastig te verwijderen betekent ook dat het een duur proces is. Met een waterontharder is dat verleden tijd. U heeft geen last meer van kalk en moeilijke schoonmaakklusjes. De ontharder wordt afgestemd op de gebruiker door het maken van slimme berekeningen.

Wat doen ze nog meer bij Boshuis?

Naast het produceren van waterontharders maken ze nog veel meer prachtige producten bij Boshuis. Zo kunt u bij hen terecht voor Quookers, watercoolers, grondwaterpompen, een waterfilter of drukverhoger. Al met al echte specialisten op het gebied van water!