grundfos-logo

Grundfos

Grundfos ontwikkelt wateroplossingen die gebruikt worden over de hele wereld. Grundfos voorziet in drinkwater voor de kleinste dorpen maar ook voor de hoogste wolkenkrabbers. De pompen helpen bij het behandelen en transporteren van afvalwater, maar dragen ook bij aan het verhogen van comfort in gebouwen. Zowel met verwarming als koeling.

Passie voor water en pompen

Bij Grundfos hebben ze een passie voor water en voor pompen. Dat zie je onder andere terug in de druk verhogende pompen die zorgen voor meer kracht in je cv-circuit, of bijvoorbeeld voor meer druk bij het gebruik van kranen, (regen)douches en aansluitpunten van drinkwater. Daarnaast hebben ze ook zeer betrouwbare vuilwaterpompunits. Deze units pompen afvalwater weg uit woningen waar het water niet rechtstreeks naar het riool kan worden geleid.

Duurzaamheid

Grundfos draagt bij aan wereldwijde duurzaamheid. Dit betekent dat er zaken worden gedaan op een milieubestendige en duurzame wijze waarbij er lange termijn oplossingen worden gecreëerd. Ze richten zich op het realiseren van schonere technologieën en oplossingen die waterverbruik beperken. Daarbij wordt het rendement verbeterd waarbij ze klanten in staat stellen om hun water- en energieverbruik te verminderen.

Hun doelstelling

De doelstelling van Grundfos is om bij het leveren van oplossing altijd menselijke, sociale en milieuaspecten in balans te hebben.

grundfos

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.