Logo Linido

Linido

De producten van Linido worden zowel thuis als binnen diverse instellingen en openbare gelegenheden gebruikt. Ze zijn geschikt voor wie zelfstandig thuis woont, maar ook voor wie in een instelling verblijft of er werkt.

Veiligheidsconcept van Linido

Linido heeft een ruime collectie aan sanitair artikelen om het u een stuk makkelijker te maken.

Handicare douche


De unieke douchekophouder kan gemakkelijk met één hand verplaatst worden langs een als douchestang gemonteerde wandbeugel.Handicare Wandbeugel
Wandbeugels zijn geschikt voor vele toepassingen in de badkamer en het toilet, maar ook in andere ruimtes.Handicare zitting

De comfortabele opklapbare douchezitting biedt ondersteuning en zorgt voor een actieve zithouding, zonder in de weg te zitten wanneer die niet gebruikt wordt.Handicare toiletbeugelDe opklapbare toiletbeugel biedt steun bij het gaan zitten of opstaan van het toilet, zowel in horizontale als opgeklapte positie.


Linido accessoires

Linido heeft ook een complete accessoirelijn, van handdoekrek en wandhaakje tot zeepbakje en tandenborstelhouder. De combinatie van ondersteunende producten en bijhorende accessoires zorgt voor een mooie, rustige badkamer.

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.