Omega logo CMYK5 (003)

Omega waterontharders van BWC

Omega waterontharders zijn ontwikkeld en geproduceerd door BWC – Best Water Choice. Al 25 jaar lang staan hun Omega waterontharder garant voor kwaliteit.

Klanttevredenheid en duurzaamheid

Tevreden klanten staan bij Omega voorop. Zij doen er alles aan om hun klanten naar tevreden te helpen. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel. De Omega waterontharders gaan met gemak 20 jaar mee en hebben geen onderhoud nodig. Daarnaast zorgt kalkvrij water voor een langere levensduur van uw apparaten en werken ze zuiniger doordat er geen kalk ontstaat. 

Moderne keuken
Klassieke keuken

De enige Nederlandse waterontharder

De samenstelling van mineralen in het water zijn niet overal ter wereld en dat vraagt om een specifiek type waterontharder voor de Nederlandse markt. De Omega waterontharders zijn dan ook speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse consument, waarbij ook is gekeken naar de compactheid en de spaarzaamheid van het product.

Veilig water staat voorop

Veilig (drink) water is van levensbelang en daarom staat de veiligheid van de Omega waterontharders voorop. Ze werken samen met de twee toonaangevende internationale organisaties die de kwaliteit van waterbehandelingssytemen keuren. En deze moeten voldoen aan zeer strenge eisen.

Of u nu gaat voor gemak of gezondheid, Omega waterontharders staan voor zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.