Logo Sunshower 250x250

Over Sunshower

  • Sunshower is een Nederlands bedrijf dat in 2003 is opgericht door ingenieurs Merijn Wegdam en Oscar Meijer.
  • De Sunshower-producten zijn ontwikkeld in samenwerking met TU Delft en medisch specialisten van het LUMC en VUMC. Ze voldoen aan alle strikte EU-installatierichtlijnen en dragen het CE-keurmerk.
  • De productie vindt plaats bij Confed (assemblage bedrijf) in Dordrecht en op de eigen sociale werkplaats in Amsterdam. In Dordrecht werken 25 mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt en in Amsterdam 4. De werkplaats in Amsterdam is eveneens een soort lab waar het product, de productie en het assemblage proces wordt geoptimaliseerd.
  • Ruim 40.000 huishoudens in Nederland maken thuis gebruik van een Sunshower. 98% van de klanten beveelt Sunshower aan en geven een 9,1*.
  • De Sunshower is verkrijgbaar in zes modellen, in de kleuren zwart en wit en is wereldwijd te koop bij meer dan 750 badkamerspeciaalzaken en te integreren in iedere nieuwe of bestaande badkamer.
  • Op het hoofdkantoor in Amsterdam werken 28 mensen.

Ontdek de weldaad van zonlicht onder de douche

De badkamer is in huis dé plek om voor uzelf te zorgen, tot uzelf te komen, te ontspannen en te rusten. Daarom is het belangrijk om naast comfort en welzijn in de badkamer functies te integreren die bijdragen aan een gezondere levensstijl. Denk hierbij ook aan de weldaad van zonlicht. En hoewel te veel zonlicht schadelijk kan zijn, is te weinig zonlicht óók ongezond. We hebben zonlicht nodig voor de aanmaak van vitamine D, wat weer belangrijk is voor ons algehele welzijn en welbevinden. Met een Sunshower haalt u de complete wellness-ervaring in uw eigen huis. Een Sunshower straalt namelijk directe infraroodwarmte en/of veilig uv-licht uit. Een product dat in de douche of stoomcabine geïnstalleerd wordt het zonnetje in huis.

150x200_sunshower3 150x200_sunshower2 150x200_sunshower1

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.