Alpha innotec

Alpha innotec ontwikkelt en produceert duurzame en bedieningsvriendelijke warmtepomp. Binnen het uitgebreide assortiment is er altijd een passende warmtepomp voor iedere gewenste situatie en toepassing. Door de onafhankelijkheid van fossiele en eindige energiebronnen en de grote energiezuinigheid van warmtepompen is alpha innotec een merk, dat de hoogste waarde hecht aan ecologische en economische duurzaamheid

Warmtepompen

De warmtepomp als uiterst efficiënte warmteopwekker is de basisgedachte van de ecologische duurzaamheid. Door het intelligente gebruik van de vrij beschikbare en hernieuwbare energiebronnen lucht, water en bodem, levert de warmtepomp een actieve bijdrage aan de bescherming van het milieu. Gebruikers zijn daardoor onafhankelijk van fossiele en eindige energiebronnen, zowel bij het verwarmen als bij koelen. Bij nieuwbouw en renovatie maakt u met een warmtepomp de juiste keuze, dankzij intelligente bedieningsconcepten of de combinatiemogelijkheden met andere hernieuwbare bronnen zoals PV of thermische zonne-energie.

Waarom een brine/water warmtepomp?

  • Zeer energiezuinige verwarmingstechnologie
  • Verwarmen, koelen en warm tapwater in één toestel mogelijk
  • Eigen energiebron op het perceel
  • Onafhankelijkheid van fossiele brandstoffen
  • Actieve bijdrage aan de bescherming van het klimaat
  • Duurzame, veilige en comfortabele technologie
  • Waardestijging van het onroerend goed

Lucht/water warmtepomp

Uw woning heerlijk koel in de zomer? Kijk dan eens of een warmtepomp wellicht geschikt is voor uw woning. Hiermee kunt u niet alleen verwarmen maar ook koelen. Met de LWDV lucht/water warmtepomp van Alpha Innotec kunt u zonder grote renovatie uw cv-ketel 1 op 1 vervangen. De LWDV is de eerste warmtepomp die werkt met watertemperaturen hoger dan 70°C. Dit betekent dat geen vloerverwarming nodig heeft en dat bestaande radiatoren niet vervangen hoeven te worden voor lage temperaturen radiatoren.

Alpha Innotec lucht/water warmtepomp

De buitenunit van de LWDV produceert zeer weinig geluid, slechts 47 dB(A) op 1 meter afstand, waardoor deze zelfs in de bebouwde kom te gebruiken is. Daarnaast is het zelfs mogelijk om een nachtmodus te activeren waardoor het geluidsniveau tussen bepaalde uren nog geringer is.

Om een optimaal binnenklimaat te realiseren kunt u de LWDV combineren met de ALpha Home. Hiermee kan iedere ruimte afzonderlijke worden aangestuurd, door middel van digitale radiatorthermostaten.

Kortom, uw cv-ketel één op één vervangen door een duurzaam alternatief is mogelijk met de LWDV warmtepomp van Alpha Innotec.

Meer informatie over warmtepompen vindt u hier >

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.