Dyka Logo

Dyka kunststof leidingsystemen

Kunststof leidingsystemen zijn overal. Niet altijd zichtbaar, maar wel verantwoordelijk voor een groot deel van uw woongenot. En dat realiseert u zich pas als er aanleiding toe is; bijvoorbeeld als u de badkamer gaat verbouwen. Onverhoopt een lekkage hebt, of wateroverlast in uw tuin. Dan zoekt u een betrouwbare installateur die u verder helpt. En u vertrouwt erop dat uw installateur een leverancier kiest die verstand van zaken heeft. Dat is precies de reden waarom InstalCenter en DYKA al jaren samenwerken.

Dyka woonhuis leidingsystemen

Sinds de start, in 1957 in Steenwijk, is DYKA uitgegroeid tot een internationale totaalaanbieder van duurzame oplossingen voor riool-, water-, lucht-, gas en energienetwerken. De kunststof leidingsystemen in PVC, PE en PP worden toegepast in de woning- en utiliteitsbouw en in de grond-, weg- en waterbouw. DYKA maakt onderdeel uit van de Belgische Tessenderlo Groep en heeft zusterbedrijven en productielocaties in een groot aantal Europese landen. 

Duurzame leidingsystemen dragen bij aan uw woongenot

Al bent u zich er niet altijd van bewust, producten als die van DYKA zijn al jaren een onontkoombaar onderdeel van uw dagelijks leven. Denk aan de waterleiding, de afvoerleiding aan de gootsteen of bijvoorbeeld het toilet en de douche. In de ondergrondse infrastructuur zorgen de producten van DYKA voor de aanvoer van gas en schoon water naar uw huis en de afvoer van vervuild water via het riool. DYKA produceert en levert complete systemen om drassige ondergronden te draineren of bij een te droge ondergrond juist water te infiltreren. Ook beschermen ze de kabels voor uw elektra, CAI, glasvezel en telecom. Al deze producten zijn daarom een essentieel onderdeel die bijdragen aan uw woongenot.

Een prettig en gezond woonklimaat

Dyka woonklimaatU wilt natuurlijk ook graag een prettig klimaat in uw woning, een fijne temperatuur en frisse lucht in huis. DYKA ontwikkelt en produceert ook systemen en oplossingen voor een gezond binnenklimaat

Vaak zijn deze producten 'verstopt' in de muur of onder de vloer. Toch zijn ook deze producten onmisbaar voor uw woongenot. Met InstalCenter kunt u erop vertrouwen dat ze jarenlang hun werk blijven doen. 

 

Advies op maat

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur. Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.