Logo Henco.jpg

Henco: Uw Partner in Installatietechniek

Henco, opgericht in 1992, is een vooraanstaande leverancier van hoogwaardige installatiesystemen. Het bedrijf heeft als missie installatieprocessen te vereenvoudigen en tegelijkertijd de hoogste normen op het gebied van prestaties en duurzaamheid te handhaven. Als partner van InstalCenter profiteert Henco van een uitgebreid distributienetwerk en geniet het van een prominente aanwezigheid in de installatiegemeenschap.

henco2020.jpg Henco-producten biedt oplossingen voor diverse installatieomgevingen, waaronder verwarmingssystemen, sanitair, vloerverwarming en drinkwaterinstallaties. Het meerlaagse buizensysteem van Henco, vervaardigd uit hoogwaardig HDPE, elektronenstralen vernet, die voldoet aan de strengste normen en bovendien zeer bestendig is tegen agressieve grondstoffen. Bekend en geroemd om zijn flexibiliteit en duurzaamheid. Een zeer breed assortiment aan fittingen van PVDF, bestand tegen agressieve middelen als knauf, pur, zandcement of beton. Deze fittingen hoeven NIET ingepakt te worden hetgeen een enorme tijdsbesparing oplevert. Een grote diversiteit aan problem-solvers, denk hierbij aan Full Flow Manufold, een compact verdeler dat zorgt voor ruimtebesparing en tijdsbesparing. Kenmerkende producten dat installateurs de nodige flexibiliteit biedt voor diverse projecten.

De samenwerking tussen Henco en InstalCenter richt zich op duurzaamheid, waarbij beide bedrijven streven naar  milieuvriendelijke oplossingen. Henco's betrokkenheid bij groene en duurzame ontwikkeling komt volledig tot uiting in het aanbod van innovatieve producten die voldoen aan de hoogste milieunormen.

Kortom, Henco is een waardevolle toevoeging aan het netwerk van InstalCenter. Ontdek de innovatieve producten, duurzame oplossingen en het vakmanschap van Henco en vertrouw op de kwaliteit die deze partner te bieden heeft in de wereld van installatietechniek.

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.