Klemko_Logo 250x250px

Klemko

Klemko is een Nederlands familiebedrijf dat sinds de oprichting in 1946 voornamelijk actief is op de Nederlandse markt met slimme innovatieve hoogwaardige elektrotechnische producten. In de loop der jaren worden deze producten ook steeds meer in het buitenland verkocht. Als producent van innovatieve ledverlichting, lichtbesturingen en aansluittechniek van hoge kwaliteit is Klemko al jarenlang trendsetter.

 

LED & Licht

In de omvangrijke collectie van Klemko volgen bestaande uitvoeringen door verbeterde versies elkaar met enige regelmaat op. De hoge lichtopbrengst en de lange levensduur (50.000 uur tot een terugloop van 70 procent) zijn kenmerkend voor de LED-lampen van Klemko. De uitgangspunten voor het LED-programma zijn retrofitten en renovatie en biedt Klemko doordachte concepten  om LED’s in bestaande installaties op te nemen.

Het uitgebreide programma bevat een grote variëteit LED-drivers voor constante stroom (dynamisch) of voor constante spanning (statisch), al dan niet dimbaar. Verschillende voedingen en kleurcontrollers voor RGB-LED’s kunnen centraal in systemen of decentraal zelfstandig functioneren.

 

Lichtbesturingen

Op het gebied van lichtbesturingen is Klemko prominent aanwezig. Dankzij het uitgebreide assortiment aanwezigheidsdetectoren en bewegingmelders kan de veiligheid in woning of kantoor verhoogd worden. De schemerschakelaars en lichtsensoren maken de leefomgeving zo comfortabel mogelijk, zodat elke gebruiker zich optimaal veilig kan voelen.

Advies op maat

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur? Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.