Masterwatt_Logo 250x250px

Masterwatt: specialist in elektrisch verwarmen

Duurzame producten en oplossingen

De producten die Masterwatt levert passen uitstekend in duurzame installatie-concepten. Het assortiment voor ruimteverwarming bestaat onder andere uit elektrische radiatoren, convectoren, elektrische cv-ketels en infraroodpanelen. Deze producten zijn zowel als hoofdverwarming als bijverwarming toe te passen en zijn voorzien van slimme regelingen waardoor er geen onnodig energieverbruik optreedt.

Ook de tapwateroplossingen in de vorm van boilers en doorstromers voor tapwater kunnen breed ingezet worden in diverse installatieconcepten. Ook deze toestellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van slimme regelingen.

De Masterwatt identiteit

Masterwatt is een betrouwbare partner, die u ondersteunt in de energietransitie van gas naar alternatieve energiebronnen. Ze leveren de beste kwaliteit in producten op het gebied van elektrisch verwarmen. Hun meerwaarde is dat zij een eerlijk, uitgebreid en onderbouwd advies leveren. Er wordt dagelijks gewerkt in betrokken. Voor elke vraag hebben zij een oplossing; ‘nee’ is geen antwoord!

Advies op maat

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur? Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.