Masterwatt_vierkant.jpg

Masterwatt: specialist in elektrisch verwarmen

Duurzame producten en oplossingen

Elke situatie vraagt om een andere manier van verwarmen. En als dé specialist in elektrisch verwarmen adviseert Masterwatt u graag de oplossing die het beste bij uw gebouw of ruimte past.

Wanneer u een woonruimte of kantoor elektrisch wilt verwarmen, kunt u denken aan radiatoren, convectoren, infraroodpanelen, en cv-ketels; allemaal volledig elektrisch. U kunt deze producten als hoofdverwarming of bijverwarming toepassen. Ze zijn voorzien van slimme regelingen zodat u niet onnodig energie verbruikt.

Om tapwater te verwarmen kunt u boilers en doorstromers inzetten. Deze toestellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat ze erg weinig onderhoud vragen. En de boilers en doorstromers hebben ook slimme regelingen.

Voor eigenaren van industriële panden heeft Masterwatt hoogstralers en elektrische luchtverwarmers. Verder is er elektrische vloer- en wegdekverwarming in het assortiment, en de gloednieuwe warmtepomp Dynamis.

Met advies en producten ondersteunt Masterwatt installateurs in de woningbouw-, utiliteits- en recreatiesectoren. Dit zijn zowel zzp’ers als grote projectontwikkelaars.

De Masterwatt identiteit

Masterwatt is een betrouwbare partner, die u ondersteunt in de energietransitie van gas naar alternatieve energiebronnen. Ze leveren de beste kwaliteit in producten op het gebied van elektrisch verwarmen. Hun meerwaarde is dat zij een eerlijk, uitgebreid en onderbouwd advies leveren. Er wordt dagelijks gewerkt in betrokken. Voor elke vraag hebben zij een oplossing; ‘nee’ is geen antwoord!

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.