Nefit Logo

Nefit

Nefit is een producent van cv-ketels die staat voor kwaliteit. Bij de ontwikkeling van haar cv-ketels, zonneboilers en meer staan zaken als milieuvriendelijkheid, comfort en gebruiksgemak centraal. De producten van Nefit moeten voldoende aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Betrouwbaarheid is het speerpunt van Nefit. Dit is dan ook de reden dat Nefit al sinds haar bestaan continu werkt aan een optimaal kwaliteitssysteem. De toegewijde dienstverlening richting installateurs, consumenten, bedrijven en instellingen zorgen ervoor dat Nefit haar reputatie op het gebied van zekerheid waarmaakt.

Nefit thermostaat

Nefit CV-ketels

Comfortabele warmte, snel warm water, energiezuinig én gebruikersvriendelijk. InstalCenter biedt een professionele installatie van uw Nefit cv-ketel waardoor kwaliteit gewaarborgd is. Bekijk hier het aanbod Nefit cv-ketels.

Nefit thermostaten

De kamerthermostaat die met u meevoelt. Een van de uitvindingen van Nefit is een geavanceerde regelmethode die ervoor zorgt dat de cv-ketel zuiniger én comfortabeler stookt.

Anders dan gewone cv-ketels regelen Nefit-ketels de warmte in huis op basis van wat ú voelt: de temperatuur van de lucht. Daarvoor hebben ze een scherp zintuig nodig: een ModuLine-thermostaat. De nieuwste Nefit thermostaat, de ModuLine Easy, is op afstand te bedienen met een handige app.

Nefit pv panelenNefit zonneboiler systeem

Het Nefit SolarLine systeem zorgt ervoor dat u altijd warm water heeft. Het is een zonneboilersysteem dat degelijk en betaalbaar is en overal toepasbaar. Het is goed afgestemd op het Nederlands klimaat, zodat tot 60% van uw warme water gratis wordt verwarmd door de zon. Lees hier meer over de Nefit zonneboilers.

Nefit pv-panelen

Nefit CentroSolar zonnepanelen voorziet u uw woning zélf van stroom. U heeft het hele jaar door een hoge opbrengst. De kosten verdienen zich altijd terug!

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.