Novellini-logo

Novellini

Novellini is van oorsprong een klein ambachtelijk bedrijf, gespecialiseerd in de bewerking van smeedijzer en aluminium voor de productie van deur- en raamkozijnen. Echter groeide het bedrijf snel met de productie van douchecabines en komt ook het internationale succes. In 1990 introduceert Novellini nieuwe wellness producten door haar productgamma uit te breiden met de stoomcabines en hydromassagebaden.

Producten

Tegenwoordig is Novellini een bedrijf met internationaal succes en staat het niet alleen bekend om stoomcabines en baden. Je kunt bij Novellini ook terecht voor douchewanden, deuren op maat, inloopdouches, douchecabines, douchepanelen, douchebakken, badwanden, baden, meubels en accessoires.

100% made in Italy

De productfilosofie van Novellini is gebaseerd op het vergaren van kennis over de werkelijke behoeften van de klant, om daarna oplossingen te bedenken die hier het best op aansluiten.

Respect voor millieu

De activiteiten van Novellini zijn gericht op de gezondheid van de mens met zijn wensen, behoefte aan welzijn en rust. Het respect voor deze waarden stelt hen in staat producten te maken die zo min mogelijk invloed hebben op het milieu, zowel voor wat betreft het gebruik van de materialen als tijdens het fabricageproces.

Vragen of advies

Heeft u een vraag of wilt een vrijblijvend advies van een ervaren installateur?
Neem dan direct contact op met een InstalCenter vestiging.