Keukenboilers

Itho Daalderop Close-in CompactOnze fabrikant Itho Daalderop is marktleider op het gebied van keukenboilers en biedt diverse mogelijkheden: de Close-in®, de Close-up® en de Close-in® Compact.

Itho Daalderop Close-in Compact

De Close-in compact is zo vormgegeven dat deze zelfs achter de plint onder het keukenkastje past. Kortom; geen ruimteverlies in uw keuken.

Bespaar tot €175,- per jaar door een keukenboiler

Met een keukenboiler van Itho Daalderop hoeft u nooit meer te wachten op warm water en bespaart u tot wel 175 euro per jaar. Voor elke 10 seconden die u wacht op warm water spoelt u zo'n 40 euro per jaar door de afvoer. Test het zelf!

Vraag hier de bespaarkaart aan >

Itho Daalderop Close-in en Close-up

Itho Daalderop Close-in Boily+Warm water binnen handbereik De toestellen hebben een inhoud van 10 of 15 liter en zijn zo compact dat ze makkelijk in een keukenkastje passen. Onder (Close-in®) of boven (Close-up®) de kraan. De installatie is eenvoudig. Met een koudwaterleiding en een stopcontact kunt u direct over warm water beschikken. De Close-in® en Close-up® zijn voorzien van een instelbare temperatuurbegrenzing, zodat uw warme kraan veilig is voor kinderen.

Hot-fill of cold-fill aansluiten?

Meestal wordt een keukenboiler op de koud waterleiding aangesloten, ofwel een cold-fill aansluiting. Elke boiler kan echter ook op de warmwaterleiding of hot-fill aangesloten worden. De voordelen van een hot-fill aansluiting is dat u direct onbeperkt warm water heeft. Dit levert een energiebesparing op van zo’n 100,- per jaar. De voordelen van een cold-fill zijn dat de keukenboiler een nog hoger energiebesparing oplevert van gemiddeld 175,- per jaar én u kunt ongestoord douchen.