Centrale verwarming

Niets is zo bepalend voor het comfort van een woning als een degelijke verwarming. De ontwikkelingen staan dan ook niet stil.

Centrale verwarmingCentrale verwarming onderdelen

Het lijkt zo gewoon om iedere kamer lekker te kunnen verwarmen. Maar in Nederland heeft ongeveer 80% van de Nederlandse huishoudens centrale verwarming (CV). Centrale verwarming bestaat uit drie onderdelen: een cv-ketel, een verspreidingssysteem en een thermostaat. De verspreiding van warmte door de woning gaat via leidingen, radiatoren, convectoren en/of wand-/vloerverwarming.
Via de thermostaat heeft u grote invloed op de efficiëntie van het verwarmingssysteem én op de stookkosten.

Centrale verwarming installatie

Goed onderhoud en goed gebruik, verbetert comfort in huis, vermindert milieubelasting en bespaart u geld. De installatie van centrale verwarming is iets waar u een installateur voor nodig heeft. Met de ruim vijftig vestigingen van InstalCenter vindt u altijd een installateur bij u in de buurt. Voor een advies op maat maakt u hiernaast een afspraak met ons of gaat u langs bij een winkel bij u in de buurt.

Advies over verwarming?

Wilt u advies over alles wat te maken heeft met het comfortabel verwarmen van uw woning? Onze installateurs geven u graag advies!