InstalCenter De Kok - Hoogerheide

Installatiebedrijf de Kok Hoogerheide

Het familiebedrijf P.A. de Kok uit Hoogerheide is op 1 mei 1950 opgericht door de heer P.A. de Kok. Als u een installateur zoek in Hoogerheide en omstreken. Dan bent u bij Installatiebedrijf de Kok aan het juiste adres. Wij verwelkomen u graag in onze winkel op het bedrijventerrein de Kooi in Hoogerheide. 

Diensten Installatiebedrijf de Kok

U kunt bij P.A. de Kok bv terecht voor dakbedekking, water en gasinstallaties, sanitair, airconditioning, luchtbehandeling, centrale verwarming, zink- en koperwerk, elektra, service en onderhoud en warmtepompen. Dus zoekt u de juiste installateur voor de installatie van verwarming, elektra, sanitair of klimaat? Neem dan contact met ons op en wij helpen u met het maken van de juiste keuze, zodat u kunt genieten van optimaal wooncomfort. Wij staan bekend om onze deskundigheid en onze installateurs werken uitsluitend met de beste materialen om de kwaliteit van de installatiewerkzaamheden te waarborgen. 

Afhaalbalie Installatiebedrijf de Kok

Weet u al precies welke materialen u nodig heeft? In onze winkel hebben we ook een afhaalbalie voor losse materialen. Dus indien u alleen op zoek bent naar losse producten, dan verwelkomen wij u ook graag in onze winkel aan de Kooi in Hoogerheide.