InstalCenter LDG - Purmerend

LDG Installatietechniek Purmerend

LDG Installatietechniek is een compleet installatiebedrijf voor de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn gevestigd in Purmerend en werken voornamelijk door heel Noord-Holland. Wij bieden de klant een totaal dienstenpakket voor het uitvoeren en coördineren van alle installatiewerken. Bij LDG Installatietechniek vindt u vele disciplines onder één dak, waardoor de klant slechts één aanspreekpunt heeft.

Diensten LDG Installtietechniek

LDG Installatietechniek is een begrip in de regio. De klant, kwaliteit en service staan centraal. Wij verzorgen desgewenst het hele traject van ontwerp, uitvoering en nazorg. Hoe eerder LDG Installatietechniek bij een project betrokken is, hoe beter. Bij technische renovaties kan LDG Installatietechniek ook als aannemer fungeren.

Wij hebben diverse disciplines in huis:

  • Loodgieterswerk, dakwerk, sanitair
  • Gas, verwarming en klimaattechniek 
  • Projectmanagement, engineering en advisering

Kwaliteit, service en advies

Van een kapotte cv-ketel tot een groot nieuwbouwproject, LDG Installatietechniek levert altijd kwaliteit. Niet voor niets zijn wij gecertificeerd waarborginstallateur, in het bezit van Veiligheids Checklist Aannemers (VCA) en erkend leerbedrijf. LDG Installatietechniek staat voor snelheid, service en professionaliteit. Wij beschikken over gemotiveerde en vakbekwame medewerkers en een uitstekende eigen service- en onderhoudsafdeling.