InstalCenter Henk te Winkel - Winterswijk

Installatiebedrijf Henk Te Winkel

Henk Te Winkel Installatie staat bekend als totaalinstallateur in Winterswijk. Dit is vooral te danken aan de dynamiek van de organisatie en het vertrouwen van onze klanten. Maar ook aan de filosofie dat slagvaardigheid, kwaliteit en service bepalende factoren zijn voor continuïteit en groei. Ruim een halve eeuw ervaring staat daarnaast borg voor een grondige kennis van zaken.

Diensten installatiebedrijf Henk te Winkel

Henk Te Winkel Installatie is uw partner voor diversen installatietechnische zaken zoals:

  • Loodgieterswerken
  • Dakdekkerswerken 
  • Comfortinstallaties 
  • Klimaatbeheersing 
  • Elektrotechniek 

Totaalinstallateur Winterswijk

In de ruim 45 jaar dat het bedrijf Henk te Winkel bestaat zijn er diverse verhuizingen geweest. Door de toename van werkzaamheden en de behoefte om de winkelactiviteiten verder uit te breiden, werd het installatiebedrijf in 1991 verhuisd naar de huidige locatie aan de Rondweg-Zuid te Winterswijk, waar een pand van 1700 m2 vloeroppervlak werd betrokken, en waar ook de showroom van de Baderie werd gevestigd. 

Gecertificeerde loodgieters

In de loop van de jaren is het bedrijf op vele gebieden gecertificeerd. Naast de bovengenoemde activiteiten worden ook met grote regelmaat werkzaamheden uitgevoerd op het gebied van data- en telecommunicatie, inbraakpreventie, veiligheidskeuringen volgens NEN-3140 en legionellabeheersing. Voor elke installatie klus, naar Henk te Winkel dus.

Storingsdienst Winterswijk

Installatiebedrijf Henk te Winkel is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar voor al uw installatie storingen. Denk hierbij aan uw elektrotechnische installaties, Loodgieter, riool, hemelwaterafvoeren, zinkwerken, centrale verwarming, airco, ventilatie, luchtbehandeling werkzaamheden. Een spoed storing? Bel direct op 0800-0489.