Het is tijd om gas terug te nemen!

Ontdek de makkelijkste manier om nú al gas te besparen

de makkelijkste manier om nú al gas te besparen

Een hybride warmtepomp werkt samen met een cv-ketel op gas en is eigenlijk een tussenoplossing om naar een volledig gasloze woning te gaan. De warmtepomp zorgt voor het verwarmen van het huis en de cv-ketel springt alleen bij op koude dagen of als u (extra) warm water nodig heeft. Men stapt dus niet helemaal van het gas af, maar gaat minder gebruiken. Op termijn kan bij een aantal hybride systemen de cv-ketel vervangen worden door een boiler en deze zorgt dan voor het warme water. Dan kunt u gasloos verwarmen en warm water gebruiken. Het comfort blijft gelijk, maar de kosten gaan drastisch omlaag. Hybride installaties zijn in veel gevallen flexibel, compact en eenvoudig toe te passen. Met een hybride installatie kunt u gauw meer dan 50% besparen op uw gasverbruik en bovendien gaat uw cv-ketel langer mee, omdat deze minder wordt belast!

Afspraak maken

Het wat en hoe van hybride!

Hoe werkt een warmtepomp?

Simpel gezegd is een warmtepomp een koelkast, maar dan omgekeerd. Bij een koelkast wordt er binnenin warmte onttrokken en deze wordt aan de buitenkant via een rooster weer afgegeven. Een warmtepomp werkt in principe hetzelfde, alleen zorgt deze ervoor dat uw woning wordt verwarmd door energie uit lucht of water te onttrekken en om te zetten in warmte.

Is mijn huis klaar voor een hybride warmtepomp?

Of uw woning geschikt is voor een hybride warmtepomp hangt van een aantal zaken af. Bijvoorbeeld, hoe oud is uw cv-ketel en wat is uw budget? Doe de test en check heel snel of uw woning geschikt is voor het plaatsen van een hybride warmtepomp.

Valt er met InstalCenter nóg meer te besparen

Er zijn natuurlijk meer manieren om energie te besparen. Wat denkt u van het plaatsen van zonnepanelen of een zonneboiler? Ook met vloerverwarming of lage temperatuur radiatoren kunt u energie besparen. Bij InstalCenter laten wij u graag zien dat energie besparen en bijdragen aan een beter milieu hand in hand gaan met elkaar.

Kan ik straks helemaal van het gas af?

Hoe de toekomst eruit gaan zien en welke nieuwe technologieën er gaan komen, weten we nog niet. Wel is het streven dat alle woningen in Nederland in 2050  energieneutraal zijn. Dit betekent dat we in 2050 definitief afscheid moeten nemen van de vertrouwde op gasgestookte cv-ketel. Maar hoe dan uw woning verwarmen?


Begin met besparen met een hybride warmtepomp

De slimme update voor uw zuinige cv-ketel
De EnviLine, is dé hybride warmtepomp van Nefit. Bij dit systeem is het mogelijk om op termijn de cv-ketel te vervangen voor een boiler, zodat uw cv-ketel overbodig wordt. Op deze manier kunt u uw investering spreiden en bent u voorbereid op een duurzame toekomst. De Nefit EnviLine hybride warmtepomp is verkrijgbaar vanaf € 3.895,- (na aftrek subsidie). Als u voor 31 december 2018 een Nefit EnviLine koopt, ontvangt u nog eens € 150,- cashback.* Lees hier de voorwaarden van de cashback actie.

Nefit EnviLine warmtepomp

.

Voor de Nefit EnviLine zijn er subsidies beschikbaar tot € 2.600,- Lees er hier meer over >

.

Ontdek bij een InstalCenter bij u in de buurt hoe u net als Derk gas terug kunt nemen!

Vul onderstaand uw gegevens in voor uw adviesgesprek op maat! Eén van onze vakkundige installateurs neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw gegevens

Afspraak


T/m 31 december 2018 ontvangt u € 150,- cashback bij aankoop van een Nefit Enviline warmtepomp. Lees hier de voorwaarden >