Plan nu een duurzame date

met uw installateur

Maak een afspraak

Uw woning verduurzamen Waarom?

1. Lagere of geen energierekening

De energierekening is vaak een hoge kostenpost. Door uw woning goed te isoleren gaan de energiekosten vaak drastisch omlaag. Combineert u dit met bijvoorbeeld zonnepanelen, dan is de hoeveelheid energie die u afneemt van externe partijen een stuk minder en u bespaart op uw energierekening.

2. Comfort op uw hoofd

Door uw woning goed te isoleren blijft de warmte in uw huis beter behouden. Hierdoor is de warmtebeleving veel constanter en daardoor stukken comfortabeler. En in combinatie de juiste ventilatie zorgt u ook nog eens voor een gezonder binnenklimaat.

3. Natuurlijk, het milieu

Een heel belangrijke, zo niet de belangrijkste, reden om uw woning te verduurzamen is natuurlijk het milieu! Een duurzame woning heeft een beter energielabel en dat is niet voor niets. Want duurzaam verwarmen betekent minder gebruik van fossiele brandstoffen en dus minder CO2-uitstoot. En dat is natuurlijk waar we met zijn allen naartoe willen!

Klinkt allemaal goed, maar waar begint u?

De specialisten van InstalCenter zijn er in getraind om u te helpen om de juiste keuzes te maken. Maak daarom snel een afspraak voor een duurzame speeddate met uw InstalCenter-installateur! In maximaal 30 minuten kunnen zij u een eerste duurzame advies geven.


Nadat u een afspraak heeft gemaakt zullen wij u een e-mail sturen met een aantal voorbereidende vragen. Nadat deze zijn ingevuld, wordt er een definitieve afspraak met u ingepland door uw dichtstbijzijnde InstalCenter.