Bevochtigers

bevochtigers

Als er in een ruimte een te lage luchtvochtigheid heerst, kan een luchtbevochtiger uitkomst bieden. Een combinatie van centrale verwarming en droge winterlucht heeft tot gevolg dat de luchtvochtigheidsgraad in uw huis daalt. Hoe meer u de verwarming gebruikt, des te droger wordt de binnenlucht. Een te lage luchtvochtigheid is bijvoorbeeld slecht voor uw meubels, planten en uw gezondheid. U kunt er ook keelpijn of droge ogen van krijgen. 

Luchtbevochtigers

Het is belangrijk om vocht in uw ruimte te brengen. Dit kunt u realiseren door goed te ventileren en het plaatsen van een bevochtiger. Wilt u advies over diverse luchtbevochtigers of wilt u er één kopen? Neem dan contact op met een InstalCenter bij u in de buurt.

Gebruik van een lucht bevochtiger

Een goede luchtbevochtiger zorgt voor een gezond leefklimaat. Kies altijd een luchtbevochtiger die past bij de grootte van de kamer. Er zijn verschillende soorten luchtbevochtigers, alle soorten zorgen voor een gezond leefklimaat maar met verschillende technologieën. 

Advies op maat

Voor meer informatie en een gedegen advies op maat van een installateur kunt u contact opnemen met een InstalCenter vestiging bij u in de buurt.