Uw woning stralend schoon met InstalCenter!

De schoonmaakartikelen van InstalCenter

Ingrid van der Meer is getrouwd met Jacques. Ze hebben vier kinderen.

‘Met vier kinderen in huis blijf je schoonmaken. Voorheen was het elke keer weer een flinke klus om alles lekker fris te krijgen en helemaal blinkend schoon werd het nooit.

Bij alle schoonmaakproducten die ik probeerde moest ik flink boenen om bijvoorbeeld kalkaanslag of hardnekkige vlekken weg te krijgen. De totaalreiniger van InstalCenter daarentegen laat ik gewoon eventjes intrekken. Daarna hoef ik het alleen nog maar af te nemen met een natte doek. Mijn huis is nu heerlijk schoon in een handomdraai!’

De professionele onderhoudsproducten bestaan uit:

  • Totaalreiniger
  • Anti-kalkcoating
  • Spiegelreiniger
  • Ontvetter

Totaalreininger

De Totaalreiniger van InstalCenter verwijdert moeiteloos kalkaanslag, verfrist, ontvet en beschermt uw badkamer en toilet. Gebruik de Totaalreiniger voor
ontkalking en periodiek onderhoud van uw badkamer. Geschikt voor tegels en harde steensoorten, niet voor kalkhoudende steensoorten. Hiervoor adviseren wij de vloerreiniger. Uiteraard is de Totaalreiniger van InstalCenter milieuvriendelijk.

Anti-kalk coating

InstalCenter Anti-kalk coating is een beschermingsproduct met een unieke grondstof die ontwikkeld is voor en door de ruimtevaart om harde oppervlakken te beschermen tegen vocht en kalk. Het is een anti-kalk coating die simpel handmatig opgebracht kan worden op chroom, tegelwerk (uitkijken voor de voegen) en
douchecabine. De micro deeltjes vullen de kleinste poriën en zorgen er zo voor dat van binnenuit tegen kalkaanslag wordt beschermd. Eenvoudig opbrengen met een doek, even laten opdrogen en daarna de krijtvorming weer verwijderen met een doek. De behandeling 1 a 2 keer per jaar herhalen. De InstalCenter totaalreiniger tast deze laag niet aan bij een volgende schoonmaakbeurt.

Spiegelreiniger

InstalCenter Spiegelreiniger is de eerste glasreiniger die 100% schoon maakt, antistatisch werkt en is samengesteld zonder ammoniak. Het product is milieu-vriendelijk, op basis van Bio Alcohol, volledig biologisch afbreekbaar, onbrandbaar en veilig voor de huid. Door de geconcentreerde samenstelling werkt de spray veel zuiniger in gebruik, met maar een derde hoeveelheid ten opzichte van een normale glasreiniger werkt dit product absoluut streeploos. Het product is puur te gebruiken. Met de spray opnevelen en het oppervlak met een  absorberende doek droogwrijven. Ook geschikt voor douchecabines, douche-wanden, ramen en zelfs hoogglas,kunststof en gelakt meubilair.

Ontvetter

De ontvetter van InstalCenter is een milieuvriendelijk en biologisch afbreekbare product. Door de spray wordt de ontvetter onder hoge druk op de materialen en onderdelen gespoten. Dit zorgt voor een snelle oplossing van vetten. Dit krachtige en snelle schoonmaakmiddel bevat geen thinner, ammoniak of andere oplos-middelen. Het product is veilig voor alle materialen, is onbrandbaar, laat geen residu achter en is oplosbaar in water. Bij een lichte vervuiling kan de ontvetter ook verdund worden met water. Het product is huidvriendelijk en veilig te gebruiken in een emmer met spons, schoonmaakdoek en borstel.

De ontvetter is o.a. geschikt voor:

  • Ontvetten van ondergronden voor een perfecte hechting en het afstrijken van kit
  • Reinigen van ventilator roosters, luchtkanalen, kunststof tuinmeubilair en bekleding
  • Verwijderen van roetaanslag en insectenresten van autoruiten en lakwerk
  • Uitermate geschikt als velgenreiniger
  • Verwijderen van 1001 andere (vet)vlekken