Radiatoren

Radiatoren

Welke radiator in uw interieur past, is een kwestie van smaak. Daarnaast dient u rekening te houden met de grootte van de ruimte. Die is bepalend voor de keuze van het vermogen van uw radiator. Veel vermogen betekent overigens niet perse een hogere energierekening. Slimme modellen combineren een hoge warmteafgifte met een efficiënt warmtegebruik. Indien uw woning goed geïsoleerd is kunt u ook kiezen voor Lage TemperatuurVerwarming (LTV), denk hierbij aan vloerverwarming of LT-radiatoren.

Verschillende soorten radiatoren

De radiatoren van tegenwoordig combineren een hoge warmteafgifte met een efficiënt warmtegebruik. Radiatoren komen in veel verschillende soorten, maten en kleuren, al dan niet voorzien van accessoires zoals bijvoorbeeld een handdoekbeugel. Hiermee worden radiatoren steeds meer designobjecten en zijn ze niet meer alleen functioneel. Ze krijgen steeds meer een luxe uitstraling en worden hiermee een echte eye-catcher in de ruimte. Kies bijvoorbeeld een radiator die qua kleur perfect aansluit bij uw interieur. Wij bieden u een groot assortiment radiatoren in vele kleuren en maten.

Designradiatoren

Designradiatoren zijn verkrijgbaar in tal van kleuren, soorten en maten. De vormgeving van de designradiator heeft de laatste tijd behoorlijke veranderingen ondergaan.

Laat u de uitstraling naadloos aansluiten en volledig opgaan in uw interieur of maakt u er juist een statement mee? Door de vele mogelijkheden kunt u elke richting uit. Zo krijgt u de ultieme combinatie van warmte en design wat zorgt voor een gevoel van luxe en comfort.

Badkamerradiatoren

In de badkamer staat comfort voorop. Niemand doucht zich graag in een koude badkamer. En hoe fijn is een lekker warme handdoek na het douchen? Afhankelijk van uw smaak en interieurstijl, kiest u voor een strakke lijnvoering of een speelse afwerking.

Lage Temperatuurradiatoren (LT-radiatoren)

Milieuvriendelijk en energiezuinig verwarmen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke trend. Energiebesparende radiatoren combineren hoogwaardig design met innovatieve energie-efficiënte technologie. De radiatoren zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten en maten en talrijke trendy kleurvariaties. Een groot voordeel is dat u met deze radiatoren kunt genieten van warmte en tegelijkertijd kunt besparen op uw energierekening.

Elektrische radiatoren

Het is ook mogelijk om elektrisch te verwarmen. Elektrisch verwarmen levert heel snel warmte en is dus ideaal voor ruimten waar u weinig en kort vertoeft, zoals bijvoorbeeld uw bad-, slaap- of studeerkamer. Daarnaast bespaart u ook op uw energierekening, doordat er alleen energie gebruikt wordt waar nodig. Meer tips over energie besparen leest u hier!