Radiatoren

Welke radiator in uw interieur past, is vooral een kwestie van smaak. Daarnaast dient u rekening te houden met de grootte van de ruimte. Die is bepalend voor de keuze van het vermogen van uw designradiator. Veel vermogen betekent overigens niet perse een hoge energierekening.

Uw radiator als eyecatcher

Slimme modellen combineren een hoge warmteafgifte met een efficiënt warmtegebruik. Een designradiator kunt u op meer plaatsen dan alleen in de badkamer toepassen, denk hierbij ook aan uw woonkamer, hal of keuken. Wij geven u tips waar u op moet letten bij aanschaf van een radiator.

Soorten radiatoren

Designradiatoren worden steeds meer designobjecten. Ze zijn er in heel veel verschillende soorten, maten en kleuren, al dan niet voorzien van accessoires zoals bijvoorbeeld en handdoekbeugel. 

Designradiatoren
Een eye-catcher in een kleur die perfect op uw interieur aansluit. En daarnaast ook nog eens praktisch uw handdoeken voorverwarmen? Wij bieden u groot assortiment in vele kleuren en maten. Lees meer over designradiatoren >

Badkamerradiatoren
In de badkamer staat comfort voorop. Niemand wast zich graag in een koude badkamer. Afhankelijk van uw smaak en interieurstijl, kiest u voor een strakke lijnvoering of een speelse afwerking. Lees meer over badkamerradiatoren > 

Energiebesparende radiatoren
Milieuvriendelijk en energiezuinig verwarmen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke trend. Energiebesparende radiatoren combineren hoogwaardig design met innovatieve energie-efficiënte technologie. De radiatoren zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten en maten en talrijke trendy kleurvariaties. Lees meer over energiebesparende radiatoren >

Elektrisch verwarmen
Het is ook mogelijk om elektrisch te verwarmen. Dit levert heel snel warmte en is dus ideaal voor ruimten waar u weinig en kort vertoeft. Lees meer over elektrisch verwarmen >

Radiatoren advies

InstalCenter biedt vele soorten en maten radiatoren die u in de winkel kunt komen bekijken. Besluit u uiteindelijk een radiator te kopen, dan levert InstalCenter niet alleen de radiator maar ook een vakkundige installateur om ervoor te zorgen dat uw radiator vakkundig wordt geplaats. Zoekt u een cv ketel om uw radiatoren op aan te sluiten bekijk het InstalCenter cv-ketel aanbod. 

Radiator app

Wilt u weten hoe een nieuwe radiator er bij u thuis uit ziet? Dat kunt u visualiseren met een app! Selecteer de gewenste Radson-radiator. Fotografeer de betreffende wand en plaats de radiator in het beeld van uw interieur.

App downloaden >

Advies over verwarming?

Wilt u advies over alles wat te maken heeft met het comfortabel verwarmen van uw woning? Onze installateurs geven u graag advies!