Thermostatische regelingen

Met een goede samenwerking tussen de klok-/kamerthermostaat, diverse radiatorthermostaten en uw cv-ketel kunt u een behaaglijk binnenklimaat creëren. Een goede thermostaat is onmisbaar om het beste uit uw cv-ketel te halen.

RadiatorthermostaatRadiatorthermostaatkranen

Wat is de juiste instelling van een radiatorthermostaat? Hoe kan ik de kamer van de kinderen verwarmen als zij zitten te studeren? U kunt zelf een aangename temperatuur bepalen voor iedere kamer in huis. Lees meer over radiatorthermostaatkranen.

Advies over verwarming?

Wilt u advies over alles wat te maken heeft met het comfortabel verwarmen van uw woning? Onze installateurs geven u graag advies!

Zoek een vestiging bij u in de buurt

Kamer- en klokthermostaatKamer- en klokthermostaten

Wat is het verschil tussen een kamer- en een klokthermostaat? Wat doet een klokthermostaat? Wat is een weesafhankelijke regeling? Er is meer mogelijk dan de verwarming alleen aan of uit zetten. Lees meer over kamer- en klokthermostaten.

Ruimteregelaar

Als u onbewust ergens de radiator aan laat staan verbruikt u onnodig veel energie. Wist u dat maar liefst 55% van uw energiekosten opgaan aan verwarming. Hier kunt u veel geld mee besparen door de zoneregelaar en het comfort gaat er niet op achteruit. Lees meer over ruimteregeling.

Maak een afspraak