InstalCenter Van Wijk - Gouda

Installatiebedrijf Van Wijk Gouda

Loodgieters en Centrale Verwarmingsbedrijf Van Wijk BV beheerst alle aspecten van het installatievak. Op het gebied van water, gas, elektra, airconditioning, tegel- en dakwerken voeren we opdrachten uit voor particulieren, woningbouwverenigingen, scholen en projecten. We werken daarbij met modern materieel en gereedschap en beperken de hinder voor u zoveel mogelijk door schoon en netjes te werken. Onze mensen zijn ervaren en zeer bedreven in iedere loodgietersklus. Belt u ons dus gerust als er een echte vakman aan te pas moet komen.

Diensten installateur Gouda

InstalCenter van Wijk BV heeft een showroom en magazijn op basis van het Wooncomfort concept. InstalCenter van Wijk levert cv-ketels, airconditioning, onthardingsapparaten, vloerverwarmingssystemen, ventilatiesystemen, maar ook kleinmaterialen voor o.a. elektra, water, gas, riolering, cv, bouwmaterialen,
hout, tegelmaterialen, gereedschappen, ketelonderdelen, etc. Deze materialen worden geleverd aan particulieren, aannemers en zzp'ers. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om deze materialen bij u thuis of op de zaak te laten verwerken door onze kundige medewerkers van het Loodgieters en Centrale Verwarmings bedrijf. U krijgt, als u de materialen zelf gaat verwerken, gedegen advies over de materialen en de verwerking daarvan. Daarnaast blijft u nooit met materialen zitten die wij op voorraad hebben en die u teveel heeft gekocht bij ons. Die mag u namelijk gewoon weer bij ons terugbrengen!

Onze missie: snelheid en betrouwbaarheid, gecombineerd met het leveren van topproducten. Onze adviseur komt graag bij u langs voor een inventarisatie. Dit kost u enkel een half uur van uw tijd, Bel voor een afspraak Erwin van Wijk 0182-535688.