Marjolein en Hans over onbezorgd langer thuis wonen

Marjolein en Hans wonen in een leuke tweekapper met ruime tuin, in een rustige woonwijk. Hun twee kinderen wonen om de hoek, wat handig is met de vier kleinkinderen. Ze passen namelijk twee keer per week met veel plezier op. Als de zon schijnt is de hele familie in de tuin te vinden. Dat willen ze nog lang niet missen. Nu ze nog fit en vitaal zijn, is dit het moment om hun woning klaar te maken voor de toekomst. Hiervoor hebben ze de handen inééngeslagen met Sander van InstalCenter.

Benieuwd naar het hele verhaal van Hans en Marjolein?

Vraag de gratis krant aan
Onbezorgd langer thuis wonen

Samen met Sander van InstalCenter is er gekeken naar de woonsituatie en wensen van Hans en Marjolein. Ze willen een huis dat klaar voor hun nieuwe levensfase en waarbij ze ook goed bezig zijn voor het milieu. Sander heeft samen met hun de benedenverdieping aangepast, zodat ze hier de komende jaren nog onbezorgd kunnen wonen.

Onbezorgd langer thuis wonen

De 4 keuzes van Hans en Marjolein

Hybride warmtepomp

Een hybride systeem bestaat uit een warmtepomp met als ondersteuning een cv-ketel. Op het moment dat de warmtevraag hoger is dan dat de warmtepomp kan leveren, springt de cv-ketel bij. Een optimale combinatie dus. Bij dit systeem is het zelfs mogelijk om op termijn de cv-ketel te vervangen voor een boiler, en dan verbruikt u helemaal geen gas meer. Hybride installaties zijn in veel gevallen flexibel, compact en eenvoudig toe te passen. Dus perfect voor zowel bestaande huizen, als voor nieuwbouwwoningen.

Stopt niet na installatie

Een goede installatie is een installatie waar u weinig omkijken naar heeft en die zo efficiënt mogelijk presteert. Om dit zo te houden is het belangrijk dat u uw installatie regelmatig laat controleren. Bij InstalCenter vinden wij dit ook belangrijk en bieden daarom onderhoudsabonnementen aan voor o.a. uw cv-ketel. Zo weet u zeker dat uw cv-ketel goed functioneert en optimaal presteert!

Ventilatiesystemen

Een gezond binnenklimaat is meer dan enkel het beheersen van de temperatuur. In het beste geval is dit ook het controleren van de vochtigheidsgraad, de ventilatie en het zuiveren van de lucht. Dat geeft gegarandeerd het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat. Schone lucht in uw woning is erg belangrijk en kan gezondheidsklachten, zoals hoofdpijn en allergieën, helpen voorkomen.

Aangepast sanitair

Ouder worden brengt fysieke ongemakken met zich mee. Wie ouder wordt, krijg vaak te maken met fysieke ongemakken. Gelukkig zijn er vele oplossingen die het makkelijk maken om hiermee langer thuis te wonen, denk bijvoorbeeld aan wandbeugels of een douchezitje in uw douche. Ook een bad kan een waar obstakel vormen in de badkamer wanneer de instap om te douchen te hoog wordt. Gelukkig is er een ideale oplossing beschikbaar die het mogelijk maakt om in één dag een complete inloopdouche te maken.