Het is tijd om gas terug te nemen!

Ontdek de makkelijkste manier om nú al gas te besparen

de makkelijkste manier om nú al gas te besparen Klaar voor hybride

De voordelen van een hybride warmtepomp

  • Een hybride warmtepomp werkt samen met een cv-ketel
  • Als tussenstap naar een volledig gasloze woning
  • Meer dan 50% besparen op uw gasverbruik
  • Wooncomfort blijft gelijk, kosten drastisch lager
  • Langere levensduur van uw cv-ketel
  • Verkrijgbaar met subsidie zoals de Nefit EnviLine hybride warmtepomp.

Weten of uw woning geschikt is voor een hybride warmtepomp? Doe onze test of maak een afspraak met één van onze installateurs.

Doe de test Maak afspraak

Het wat en hoe van hybride!

Hoe werkt een warmtepomp?

Simpel gezegd is een warmtepomp een koelkast, maar dan omgekeerd. Bij een koelkast wordt er binnenin warmte onttrokken en deze wordt aan de buitenkant via een rooster weer afgegeven. Een warmtepomp werkt in principe hetzelfde, alleen zorgt deze ervoor dat uw woning wordt verwarmd door energie uit lucht of water te onttrekken en om te zetten in warmte.

Is mijn huis klaar voor een hybride warmtepomp?

Of uw woning geschikt is voor een hybride warmtepomp hangt van een aantal zaken af. Bijvoorbeeld, hoe oud is uw cv-ketel en wat is uw budget? Doe de test en check heel snel of uw woning geschikt is voor het plaatsen van een hybride warmtepomp.

Valt er met InstalCenter nóg meer te besparen

Er zijn natuurlijk meer manieren om energie te besparen. Wat denkt u van het plaatsen van zonnepanelen of een zonneboiler? Ook met vloerverwarming of lage temperatuur radiatoren kunt u energie besparen. Bij InstalCenter laten wij u graag zien dat energie besparen en bijdragen aan een beter milieu hand in hand gaan met elkaar.

Kan ik straks helemaal van het gas af?

Hoe de toekomst eruit gaan zien en welke nieuwe technologieën er gaan komen, weten we nog niet. Wel is het streven dat alle woningen in Nederland in 2050  energieneutraal zijn. Dit betekent dat we in 2050 definitief afscheid moeten nemen van de vertrouwde op gasgestookte cv-ketel. Maar hoe dan uw woning verwarmen?

Begin met besparen met een hybride warmtepomp

De slimme update voor uw zuinige cv-ketel
De EnviLine, is dé hybride warmtepomp van Nefit. Bij dit systeem is het mogelijk om op termijn de cv-ketel te vervangen voor een boiler, zodat uw cv-ketel overbodig wordt. Op deze manier kunt u uw investering spreiden en bent u voorbereid op een duurzame toekomst. De Nefit EnviLine hybride warmtepomp is verkrijgbaar vanaf € 3.895,- (na aftrek subsidie). Lees hier de voorwaarden van de cashback actie.

Nefit EnviLine warmtepomp

.

Voor de Nefit EnviLine zijn er subsidies beschikbaar tot € 2.600,- Lees er hier meer over >

.

Ontdek bij een InstalCenter bij u in de buurt hoe u net als Derk gas terug kunt nemen!

Vul onderstaand uw gegevens in voor uw adviesgesprek op maat! Eén van onze vakkundige installateurs neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw gegevens