Alles over de warmtepomp

Waarom een warmtepomp?

Wat zijn de voordelen van een warmtepomp?
Wij vertellen u er graag over.


Lees meer

Verwarmen met een warmtepomp

Het streven van Nederland is om in 2050 volledig energieneutraal te zijn en dus volledig van het gebruik van aardgas af te zijn. Dit kunnen we onder andere bewerkstelligen door het aanspreken van duurzame energiebronnen zoals lucht en water. Maar hoe verwarmd u dan uw woning?

Of u nu graag wilt besparen, uw ecologische voetafdruk wilt verminderen of gewoon een groen alternatief wilt voor uw huidige cv-ketel, de warmtepomp is in veel gevallen een ideale oplossing. Door de vele toepassingsmogelijkheden is er bijna altijd wel een warmtepompinstallatie die geschikt is voor u. Lees snel verder en kijk of uw woning geschikt is en welke warmtepomp het beste bij uw woonsituatie past.

Wat is een warmtepomp?

Wat is een warmtepomp en waar kunt u een warmtepomp voor gebruiken?

Welke warmtepomp past het best bij mij?

De keuze voor de juiste warmtepomp hangt van een aantal zaken af. Bijvoorbeeld, hoeveel warmtebehoefte heeft uw woning?

Welke warmtepompen zijn er?

Er zijn verschillende soorten warmtepompen met elk een eigen toepassing. Welke warmtepomp het best bij uw situatie past is afhankelijk van uw type woning.

Hoe onderhoud ik mijn warmtepomp?

Een waterpomp is nagenoeg onderhoudsarm maar niet geheel onderhoudsvrij. Bijna al het onderhoud dat aan de warmtepomp verricht wordt is preventief.

.

.

Mogelijkheden voor uw woonsituatie

Wilt u ook gaan besparen met een warmtepomp? Maak nu een afspraak met onze installateur en kijk welke warmtepompinstallatie het meest voor uw woonsituatie geschikt is.

Zoek de dichtstbijzijnde vestiging >