Comfortabel de zomer door

 • Roxanne Nijenhuis
 • 20 mei 2021
 • 4 minuten

De zomer komt er weer aan! Bij InstalCenter gaan we graag goed voorbereid de warme dagen tegemoet. Daarom hebben we een aantal mooie producten en oplossingen voor u uitgekozen. Hiermee weet u zeker dat u er deze zomer comfortabel bij zit en optimaal kunt genieten van de mooie dagen!

Itho Daalderop close-in more | 4-in-1 boiler met kraan

Wilt u deze zomer ook genieten van koud, warm, kokend én gezuiverd water uit 1 kraan? 

De Close-in More heeft het allemaal! Met deze unieke keukenboiler hoeft u nooit meer te wachten op gezuiverd, koud, warm of kokend water. Het water komt direct met de gewenste temperatuur uit de kraan doordat de boiler onder de kraan gemonteerd is.

Zo drinkt u de hele zomer heerlijk gezuiverd water uit de kraan. Daarbij is het koken van water ook zo gebeurd! Dat scheelt tijd en geld, werkt energiebesparend en is wel zo comfortabel. Het Close-in More kokendwaterpakket bestaat uit een 10 liter kokendwaterboiler en een 4-in-1-kokendwaterkraan.

 • Koud, warm, kokend én gezuiverd water uit één kraan
 • Maar liefst 7 jaar garantie
 • Supersnelle installatie met de easyboxVerwarmen én koelen | met Radson Vido

Met de Vido radiator van Radson kunt u verwarmen en koelen! De compacte radiator functioneert bij lage watertemperaturen. Hierdoor is de verspilling minimaal, en kunt u optimaal genieten van een gekoelde woning in de zomer. 

Hoe werkt het systeem?

In de radiator zit een warmtewisselaar die wordt gevuld met koud water, afkomstig van een omgekeerd werkende warmtepomp, of van een separaat koelsysteem. De Vido blaast met zijn regelbare ventilator verfrissende koele lucht de kamer in en handhaaft zo ook op snikhete zomerdagen een aangename binnentemperatuur. 

In de wintermaanden stroomt er gewoon warm water door het systeem heen en warme lucht wordt door middel van de ingebouwde ventilator de ruimte in geblazen. 

 • Hoog vermogen : in verwarmen tot 9266 watt en in koelen : 4147 watt
 • In diverse afmetingen verkrijgbaar
 • Functioneert bij lage watertemperaturen = geen energieverspilling

Regn – Comfortabel én stijlvol douchen

Wilt u comfortabel én stijlvol douchen na een warme zomerdag? Met de douches van Regn zit u zeker goed. Want naast de hoge kwaliteit die ze bij Regn garanderen, is er ook nog eens veel zorg en aandacht aan de vormgeving besteed. 

Regn is geïnspireerd door de Scandinavische woon- en leefstijl. De eenvoud, de rust en kalmte vanuit Scandinavië zie je terug in de producten, maar ook zeker in de rest van het merk. Daarbij zijn de producten van Regn mede-ontwikkeld en getest door monteurs. Hierdoor zijn ze eenvoudig en snel te installeren.

 • Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren
 • Accessoires in dezelfde kleur
 • Betrouwbaar merk
 • Eigentijds design

Vind uw installateur

Wilt u meer weten over comfortabel wonen? Vind een installateur bij u in de buurt!

Vind uw installateur

Een zomer vol frisse lucht

Itho Daalderop, alles-in-één ventilatiepakket

Altijd frisse lucht met Itho Daalderop

U kunt deze zomer ook binnen genieten van frisse lucht! Met het Itho Daalderop alles-in-één ventilatiepakket zit u er gegarandeerd goed bij. De ventialtiebox kan per uur 375m3 aan lucht ventileren, en detecteert -door de geïntegreerde vochtsensor- wanneer er extra ventilatie gewenst is. Door de slimme technologie achter de CVE-box van Itho Daalderop verbruikt dit ventilatiesysteem tot wel 83% minder energie dan vergelijkbare wisselstroomventilatoren. Daarbij zijn ze door het compacte formaat toepasbaar in vrijwel elke situatie. Het pakket bestaat uit een energiezuinige CVE-S ECO SP mechanische ventilatie-unit met geïntegreerde vochtsensor, een RFT-auto-bediening met 4 standen, vier afzuigventielen en een aansluitsnoer met eurostekker.

Vasco, de ideale woonhuisventilator

De VASCO C400RF heeft een hoge capaciteit (400 m3/h) waarmee hij zorgt voor genoeg verse lucht in huis. Deze unit wordt doorgaans aangesloten op de ‘natte ruimtes’ zoals badkamer, wc, wasplaats, bergruimte en keuken. Door de lucht die binnenkomt via de roosters in de ‘droge ruimtes’ ontstaat er een luchtcirculatie in de gehele woning. 

Het compacte formaat van de ventilatie-unit en het gemak waarmee hij aangesloten kan worden maakt hem geschikt voor iedere woning. Deze unit wordt draadloos bediend, beschikt over een standaard stekker en een draadloze RF-zender. En tevens is de unit compatibel met de Vasco WiFi Gateway en de Climate Control app.Vasco, de ideale woonhuisventilator