Direct warm water in de keuken

In de keuken wordt zo'n 30 tot 40 keer per dag warm water gebruikt. Als uw cv-ketel zich niet vlakbij de kraan bevindt, leidt dit tot een flink verlies van water, energie, tijd en geld. Met een keukenboiler (close-in boiler) beschikt u altijd over direct warm water en voorkomt u verspilling.

Hoeveel spoelt u weg?

Wachttijd op warm water, u verspilt;
10 sec. € 40 per jaar
20 sec. € 80 per jaar
30 sec. € 120 per jaar
40 sec. € 160 per jaar
50 sec. € 200 per jaar

Direct warm water in de keuken

Met een Close-In boiler van Itho Daalderop behoort wachten op warm water tot de verleden tijd. Dit is niet alleen comfortabel, maar in veel situaties ook energiebesparend. Vraag onderaan deze pagina de bespaartest aan.

Close-in Compact

Boiler inbouwen

Doe de bespaartest en kijk hoeveel u kunt besparen

Met een warmtekaart kunt u de Close-In bespaartest doen. Deze kaart plaatst u in de keukenspoelbak, vervolgens opent u de kraan. Wanneer het zwarte vlak op de warmtekaart geheel transparant is beschikt men over water van tenminste 51°C en kan de wachttijd worden berekend. Op de kaart staat aangegeven hoeveel water en geld er met een Close-in keukenboiler bespaart kan worden.

Wilt u de bespaartest doen?
Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen de warmtekaart naar u op!

Vraag de bespaartest aan >

Itho Daalderop bespaarkaart

Wilt u nog meer comfort? Kies voor de Close-in more

Close-in More is het kokendwaterpakket van Itho Daalderop en zorgt voor direct kokend water. Dit pakket bestaat uit een keukenboiler en een 4-in-1 kraan. Makkelijk én u verspilt geen water en energie. Naast kokend water komt er ook nog eens warm, koud en gezuiverd water uit dezelfde kraan. Een filter zuivert het kraanwater van smaakverstorende stoffen zoals chloor en kalk, maar niet van gezonde mineralen. Het water is hierdoor niet alleen schoner, maar het filter verbetert ook de smaak van uw kraanwater! Een gezonde, handige en energiebesparende oplossing voor meer comfort in de keuken.

Eén kraan voor koud, warm, kokend én gezuiverd water

Weten hoeveel u kunt besparen?

Energie besparen is simpel: spoel uw euro’s niet weg. Neem direct contact op met een InstalCenter vestiging bij u in de buurt.